Hvad er integrationer?

Integration betyder en sammenkobling mellem 2 systemer. I web terminologi betyder dette at hvis man har en webshop som overfører faktura til E-conomic så har man en integration mellem disse 2 systemer. Der findes mange typer integration og her dækkes disse og gives eksempler på hvad der er muligt.

API integration

En Rest Service API er en populær måde som to systemer kan kommunikere på via web men reelt er der mange former som systemer kan kommunikere på.

Eks. på andre grænseflader:

og mange andre.

Shopify integration

shopify

Den populære webshop Shopify har en Rest API hvor der kan hentes og oprettes produkter. Det gør det muligt at overfører og synkronsiere fra et ERP eller økonomisystem som fungere som master for disse produkter.

Indexed PIM

indexedshop

Denne platform er 100% headless og API baseret. Via Rest api kan der oprettes og overføres produkter, kategorier, brands, egenskaber og faktura. Platformen benyttes som Product Information Management og kan håndtere produkter via integration til eks. Woocommerce, Shopify og mange andre webshop platforme.

Læs mere om dette emne her

Shipmondo integration

shipmondo

Shipmondo er et system som har en samlet integration til alle fragtleverandører i Danmark samt de nærmeste nabolande.

Via Shipmondo API er det muligt at oprette fragt labels på sine varer til eks. GLS og printe denne. Man kan derfor via sin webshop oprette denne integration og automatisere sin forretning.

Integration til Dinero

dinero

Der er mulighed for at integrerer sin webshop til økonomisystemet Dinero via API. Via denne integration kan der overføres ordre til systemet som herefter kan bogføres. Dette sparer bogholderen for en masse tid og det vil kunne kører helt automatisk. Via Indexed E-commerce til webshops kan denne integration oprettes.

Dinero er populært blandt helt små virksomheder og selvstændige.

E-conomic integration

economic

E-conomic er et populært økonomisystem til små og mellem-store virksomheder. E-conomic har en REST api hvor faktura kan overføres og bogføres fra sin webshop.

Derudover består E-conomic af en del andre endpoints som tilbyder yderligere funktionalitet til at oprette produkter, projekter, tilbud og andet.

Integrationer

Derudover kan nævnes integrationer til: