facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Opdatering af wordpress via 3 simple skridt anno 2019

Opdatering af wordpress via 3 simple skridt anno 2019

Udgivet:

Opdateret: Ny information vedr. opdateringer

Når du eller dit bureau bygger din hjemmeside via wordpress så vil siden blive lagt online med de nyeste versioner af wordpress, plugins og tema. Men som tiden går vil der komme nye versioner af det hele og din side vil derfor have ældre version liggende som kan udgøre en sikkerheds risiko.

Som hjemmeside ejer skal du derfor holde din side opdateret for bedre at sikre imod at den bliver hacket. Der sker nemlig det at wordpress er en udsat platform pga. dens popularitet og det betyder at hackere udforsker den og finde sikkerhedsbrister som de kan udnytte til eget formål.

Du skal derfor sikre dig via:

  • Regelmæssige opdateringer af wordpress, plugins og team

  • Daglige backups af filer og database så du ikke mister data og kan gendanne

  • Installation af plugins som kan hjælpe med at holde siden sikker

  • Overvågning af din side så du hurtigt kan reagere når uheldet er ude eller du bliver hacket

For mange kan ovenstående punkter godt være en udfordring. Det kan være at man ikke er så teknisk orienteret men også at man simpelthen ikke har tid til det og så kan det være en god ide at sende opgaven ud af huset. Hos Indexed kan du netop benytte dig af deres service aftale til wordpress hvor der tages hånd om din hjemmeside så du selv kan fokusere på din forretning.

1. Opdater Wordpress core

Wordpress kommer løbende med nye opdateringer af core - både med store og små releases.

Det simpelt at opdatere og Wordpress kan også indstilles til at foretage det automatisk men det har den bagside at hvis opdateringen en dag fejler så har man en side der ikke virker og man er måske ikke til rådighed til at få det løst. Her kan det være oplagt at opgaven løst af professionelle via Indexed Service aftale til Wordpress.

2. Opdatering af Wordpress plugins

Plugin opdateringer kommer regelmæssigt til plugins. Desto flere plugins der benyttes ja flere opdateringer vil der komme. Aktive og populære plugins kan godt blive opdatere ugentligt og kan indeholde både nye features, bugfixes men også sikkerhedsopdateringer. Her anbefaler vi at opdatere hver uge.

3. Opdater dit Wordpress tema

Der bør kun være eet tema installeret på Wordpress. Læs også bedre sikkerhed ved rensning af wordpress temaer.  Derfor kommer der sjældent opdateringer til temaet og det er hurtigt at opdatere.

Du kan læse mere om hvad du kan gøre hvis din side her blevet hacket her som er den officielle anbefaling fra wordpress.org

Læs videre: Ny feature i WordPress 5.1 når det kommer til sikkerhed

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Udgivet:

Bliv kontakt af os