facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Top webshop platforme 2022

En oversigt over de platforme som er et kig værd i 2022

Udgivet:

Hvad er en webshop?

En webshop dækker over en online butik på internettet som sælger varer til forbrugeren.

Der findes forskellige platforme til dette som vi gennemgår. Listen er ikke fuldstændig da der på internationalt plan eksistere rigtig mange platforme.

Nogen er af ældre dato og nogen er helt nye. Der er både fordel og ulempler ved en gammel eller ny platform. På den ene side er en gammel platform stabil og gennemtestet men den er også langt bagud teknologisk og kan måske ikke være med på tidens trends.

ShopAwesome

ShopAwesome er en 100% api baseret platform (headless) hvor det er nemt at oprette og håndtere alle dele af en webshop løsning. Produkter oprettes i PIM system hvor det her er centralt styret og data kan sendes videre til webshop frontend, Google Shopping eller andre systemer. På frontend delen kan man enten baserere sin webshop på een af de gratis templates som følger med eller man kan opbygge sin helt egen fra bunden.

Det er også muligt at bygge frontend via sin yndlings teknologi da platformen er agnostisk og der kan eks. vælges NuxtJs, React eller endda WordPress.

Platformen kan nemt udvides via apps som nemt tilføjes via administrationen.

ShopAwesome er dansk ejet som du kan kan læse mere via hjemmesiden.

Shopify

Shopify er en rigtig stor platform og har international success. Platformen er nem at bruge og hurtig at komme igang med især for b2c handel.

Platformen er en legacy løsning men med mulighed for udvikling af apps til den. Shopify er en løsning man kan kalde for headless, dvs. at der er fuld api adgang til alt og det er muligt at bygge sin egen frontend selvom det er en hosted løsning.

WooCommerce

WooCommerce er et open source plugin til WordPress som giver webshop funktionalitet til samme platform. Organisationen bag WooCommerce er den samme, der også står bag WordPress - Automattic

Styrken ved WooCommerce er faktisk at WordPress er en meget udbredt gratis platform som allerede ligger på rigtigt mange hjemmesider. Ved at installere Woocommerce kan man derved udbygge sin hjemmeside med webshop funktionalitet.

Der findes rigtig mange plugins til WordPress som både kan udvide WordPress men også WooCommerce med ny funktionalitet. Det kan eks. være QuickPay plugin til at håndtere betalinger

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Udgivet:

Bliv kontakt af os