facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Ny hurtig hjemmeside på indexed.dk

Ny hjemmeside med fokus på hastighed uden at gå på kompromi med designet og kvaliteten

Udgivet:

Man må godt prale lidt

Især når det gælder ens egen projekter.

På indexed.dk har vi lanceret en ny hjemmeside pga. behov for at vise mere relevant indhold til vores kunder. Da vi alligevel var igang skulle der også være stort fokus på hastigheds optimering af siden, noget vi typisk hjælper mange med.

Valg af platform

Noget at det allervigtigste når man skal lave en ny hurtig og responsiv hjemmeside er at vælge den rette platform. En platform i sig selv må ikke være genstand for at trække hele systemet ned.

Selvom man givetvis altid kan optimere sig ud af mange problemer så er det ikke ønskeligt at bruge alle resourserne på at hacke selv platformen til at gøre det vi ønsker.

Vælger man derfor den rette platform kan tiden istedet bruges på at designe selve siden og oprette indhold.

Vue, Nuxt.js, Headless CMS og Netlify

Mulighederne er næsten uendelige så det sværeste er at begrænse sig og vælge en teknologi og platform. For den nye side faldt valget på js frameworket Eleventy som helt simpelt er en statisk site generator der bygger alle sider på indexed.dk. Indholdet leveres via markdown filer eller via API på et Headless CMS som Strapi. Når sider generes ved built time istedet for dynamisk som f.eks. på Wordpress så skal siderne kun laves een gang hvilket i den grad sænker belastning på serveren.

Alt det unødvendige er skåret væk hvilket giver rå performance.

Billeder ligger på CDN via Cloudinary og kan via deres service styre billede størrelser samt at lave responsive versioner der passer optimalt til alle skærmstørrelser.

Resultatet

taler for sig selv, med en Google Pagespeed score på 100/100 kan vi ikke sigte højere. Selv GT metrics ligger på 100 ud af 100.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Udgivet:

Bliv kontakt af os