facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Karriere i Indexed ApS

Vi brænder for at lave de fede tekniske løsninger. Har du lyst til at være med, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi beskæftiger fuldtidsstillinger, praktikanter og freelancere

Job muligheder

I Indexed arbejder vi med digitale platforme. Vores primære fokus ligger på WordPress og Symfony. Her leverer vi det tekniske setup i form af design, implementering og udvikling special features og integrationer. Vores typiske opgaver kan være opbyggelse af ny webshop, vedligeholdelse af eksisterende løninger, opbygning af platform fra bunden eller eksempelvis udvikling af en integration mellem webshop og ERP system. Hertil har vi brug for hjælp indenfor:

  • Frontend udvikling

  • Backend udvikling, primært PHP

  • Design af hjemmesider

  • Projekt ledelse

Arbejdsplads

Du vil få mulighed for at sidde på vores base i Hadsten eller arbejde hjemmefra, i det omfang du selv ønsker. Med en medarbejder stab lokaliseret i Ålborg, Hadsten, Galten og Randers så vil du passe ind, uanset hvor i verden du befinder dig. Dine kollegaer vil derfor være tilgængelige på adressen i Hadsten eller via vores online værktøjer.

Kultur

Lad os bare være ærlige og sige at de fleste af os er meget nørdet, hvilket vores humor også reflekteres af. Du vil få stort ansvar for dine daglige opgaver og vil ikke blive dikteret på hvordan en opgave skal løses. Valg af platform og værktøjet er i høj grad op til den enkelte og deres projekt.

Onboarding

Du vil gennemgår et kort onboarding forløb, hvor du vil blive oplært i de værktøjer som benyttes, dog er vi ikke låst og findes der bedre alternativer, er vi meget åbne for forslag. Det er derfor også dit eget valg om du foretrækker Linux, Mac. eller Windows som din udviklingsplatform.

Du vil med det samme blive introduceret for rigtige opgaver på spændende projekter. Du vil blive placeret i et team som matcher dine egne kompentencer og områder, så du kan sparre med dine kollegaer omkring løsninger og de vil hjælpe dig i videre.

Du er velkommen til at ringe (28 43 42 39) eller skrive til Peter (peter@indexed.dk) med spørgsmål eller ansøgning.

Ledige stillinger

Her er vores nuværende ledige stillinger

Ingen på nuværende tidspunkt

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os