facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Vi har gjort det let at håndtere jeres produkter

Vores PIM-system (Product Information Management) er designet til webshops, som ønsker en overskuelig administration med fuld kontrol og nem integration.

Et velfungerende PIM-system er afgørende for en webshop

Så snart en webshop når en vis størrelse eller skal udvide til flere markeder bliver det essentielt at have et PIM-system. Et PIM-system samler en stor kompleks mængde produktdata og gør det let og overskueligt at oprette, redigere og optimere produkternes informationer.

Fordelen ved at have informationerne samlet ét sted er, at man altid kan stole på, at produktinformationerne er valide og opdaterede. En endnu større fordel er, at man derved let kan distribuere informationerne videre igennem diverse kanaler såsom Google Shopping og Amazon.

Vores PIM-system er velegnet til webshops med mange produkter og er designet til at gøre det let at håndtere alle produktinformationer. Book et møde og få en demo af vores system.

Vores PIM-system er gennemtænkt og gennemtestet

Nem integration
Fuld kontrol
Brugervenligt

Nem og indbygget integration med øvrige systemer

I kan hurtigt komme i gang med vores PIM-system. Vi har nemlig gjort systemet let at integrere med jeres eksisterende webshop-systemer.

Med indbygget integration skaber vi gnidningsfri forbindelse til blandt andet jeres lagerstyring og nuværende CMS-system.

PIM-systemet er en lille del af noget større

Vores PIM-system er en lille del af en større webshopløsning, som vi har bygget i flere byggeklodser. På den måde behøver vi ikke at udvikle et nyt system forfra hver gang.

Det giver jer en stor fleksibilitet, for I kan bruge de dele i systemet, der giver mening for jeres webshop og forretning.

Ét system, mange funktioner

For os har det været vigtigt at udvikle et system, som giver fuld kontrol på en overskuelig måde.

Derfor har vi gjort det let at oprette produkter og redigere informationer som kategorier, brands, tags, priser, billeder og meget mere.

En platform

Ved at have en central platform til at håndtere dine produktdata kan du opretholde ensartet information på tværs af alle dine salgskanaler og undgå fejl eller inkonsistenser.

Lagerstyring

Undgå at sælge udsolgte varer via lager synkronisering.

Via connector til webshop kan der synkroniseres varelager mellem flere webshops samt WMS eller ERP system. PIM kan være master for lager men der kan også vælges een kanal eks. WMS systemet.

Flere sprog & flere valuta

Understøttelse af flere sprog og flere valutra betyder at du også kan etablere nye markeder udenfor Danmark.

Opret produkter

Med vores PIM system kan du nemt og hurtigt oprette nye produkter på en let og overskuelig måde.

Rediger produkter

Uanset om du ønsker at ændre beskrivelser, priser, eller billeder, kan du let gøre dette med vores intuitive redigeringsværktøjer.

Import og eksport

Det er nemt at importere og eksportere produkter til og fra vores PIM-system, så du altid har mulighed for at opdatere eller overføre dine produktdata på en effektiv måde.

Uendelige kategorier

Du har mulighed for at oprette et ubegrænset antal af kategorier, så du kan strukturere dine produkter på en fleksibel og overskuelig måde.

Overskuelig filtrering

Med vores avancerede filtreringsværktøjer kan du nemt sortere og finde de data, du har brug for.

Og meget mere

Integration med Webshop, Integration med WMS, Understøttelse af Google Shopping Feed, Facebook feed, Business Central og E-conomics osv.

Se eksempler på webshops

Et inspirerende onlineunivsers med webshop

Positiverne har fået et onlineunivers, som samler deres mere end 500 positive værktøjer på ét sted. Derudover har de fået en webshop, som gør det nemt for deres kunder at bestille alt det, man har brug for til sin næste positive læringsoplevelse.

Fra fysisk butik til online platform

Ny webshop til luksuriøs tøjbutik. Leah Maria er ikke længere kun en fysisk butik. De har nu fået en moderne webshop, som viderefører butikkens ånd.

Profilmetal – Mobilvenlig webshop til salg af specialmål

Nyt og moderne design til Profilmetals online webshop med øget fokus på mobilvenlighed

Webshop med eksklusiv æstetik

Stilrent website til vin- og østersspecialist, Paris90. Det visuelle udtryk på websitet skaber en sammenhæng mellem Paris90's eksklusive oplevelser og deres onlineunivers.

Support 71 74 28 28

I står aldrig alene med jeres PIM system

Faste pakkepriser

Ingen løbende ekstraomkostninger.

Book en præsentation

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få succes med PIM.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os