facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

DK Hostmaster redelegering

DK hostmaster redelegering betyder at du ændre navneservere fra en gammel udbyder til en ny. Dette benyttes ofte når man flytter server eller hosting udbyder men er ikke et krav. Navneserver er en server som fortæller hvilken server i verden som dit domæne peger på. Der er 2 måder at flytte navne server på nemlig …

Udgivet:

DK hostmaster redelegering betyder at du ændre navneservere fra en gammel udbyder til en ny. Dette benyttes ofte når man flytter server eller hosting udbyder men er ikke et krav.

Navneserver er en server som fortæller hvilken server i verden som dit domæne peger på.

Der er 2 måder at flytte navne server på nemlig den anonyme som kan anmodes af alle og så den som kræver login.

Anonym Redelegering

Hvis du ikke ligger inde med et login til DK Hostmaster eller hvis du flytter på vegne af en kunde som ikke lige kan finde login så kan det nemt gøres via den anonyme redelegering. På den side indtaster du domænenavn der skal flyttes og den nye navneserver.

Herefter bekræfter du ændringen og DKHostmaster vil nu sende en email til administrator af domænet som via emailen skal godkende ændringen.

Redelegering med login

Hvis du har et login til DKHostmaster så er det ligeså nemt at redelgere på denne måde. Login via DK hostmaster selvbetjening med dit domæne handle og kodeord. Ud for det pågældende domæne vælger du "Skift navneserver" og herefter kommer du til en form hvor den viser de nuværende navneservere samt 2 felter til de nye.

Indtast de nye og godkend. Herefter kan der gå et par timer før ændringer træder ikraft.

Verificering af ændring

For at se at din ændring er trådt i kraft og korrekt kan du på DK hostmaster whois verificere at domæne navnet nu peger på de nye navneservere.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Udgivet:

Bliv kontakt af os