facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Hvad er SEO?

Hvis du har en spændende webshop, men føler ikke helt, at du har nok besøgende, så kan søgemaskineoptimering – forkortet SEO, måske være noget du skal beskæftige dig med.

Svar:

Søgemaskineoptimering, eller bare SEO, handler om at gøre din hjemmeside så relevant og interessant for søgemaskinerne som muligt. De store søgemaskiner, f.eks. Google, har helt bestemte algoritmer og systemer, som rangerer og hjemmesider i deres søgninger. Kender man disse parametre og algoritmer, så kan man dermed skræddersy sin egen hjemmeside, så man øger chancerne for, at det netop er DIN hjemmeside, som ender i toppen af søgeresultaterne. Der er forskellige metoder til at skabe sig en god placering i søgemaskinerne. Her får du et kort overblik over nogle af de forskellige muligheder:

  • Hjemmesidens indhold – her handler det om at have så høj kvalitet og relevans i ens indhold. Benyt de ord, som du ønsker at blive fundet igennem på søgemaskinen, gentagende gange på dit site. Godt indhold vil også bidrage til, at man bruger mere tid på dit site, og det er et vigtigt parameter i eksempelvis Googles kvalitetsvurdering.

  • Link-building – Hver gang din hjemmeside optræder andre steder på nettet, ser Google det som en anbefaling af dit site. Det er dermed en fordel, hvis man kan få omtale rundt på nettet, da ens links dermed vil blive indhentet flere gange af Google – og dermed altså få flere ’anbefalinger’.

  • Mobilvenlighed – jo mere mobilvenlig din hjemmeside er, dets bedre er den i Googles øjne. Sørg derfor for, at din hjemmeside er fuldt kompatibel på mobile enheder.

  • Hastighed – For Google handler det om, at give brugerne den bedst mulige oplevelse på deres søgemaskine. Derfor vil de undgå, at deres brugere dropper deres søgning på grund af langsomme søgninger. Sørg derfor for, at din hjemmeside altid er lynhurtig og effektiv – det øger dine chancer for at ende øverst i resultatet.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os