facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Nyt online samlingspunkt for Hadsten Hawks

Med Hadsten Hawks' nye website, er alle informationer om klubben samlet ét sted. Og med et mobilvenligt design, kan man nu tjekke træningstiderne eller finde kontaktoplysninger på farten.

Kunde

Hadsten Hawks

Services

WordPress Nyt website og design Hosting & vedligeholdelse

Teknologi

WordPress

Link til casen

Besøg Hadsten Hawks

Udfordringen

Et samlingspunkt for klubben

For Hadsten Hawks var det vigtigt at skabe et samlet sted, hvor man kan finde alle informationer om klubben. Lige fra nyopstartede hold til tilmeldingsformular og træningstider.

En brugervenlig platform

Når man er frivillig i en basketklub, så vil man hellere bruge tid på basket, end at skulle agere IT-mand. Derfor er det vigtigt, at skabe en hjemmeside, som nemt kan opdateres med nye informationer, uden at have et stort kendskab til IT.

Leveret løsning

Et overskueligt samlingspunkt

Hadsten Hawks nye løsning giver deres medlemmer – og potentielle nye – mulighed for at tilgå alle de oplysninger, som man har brug for. Desuden gør den integrerede tilmeldelsesformular det nemt for klubben at administere nye medlemmer.

WordPress-løsning

Hadsten Hawks nye hjemmeside er skabt i wordpress, som gør det nemt og overskueligt, at redigere og tilføje nyt indhold. Dermed er der nu mulighed for mindre tid ved computeren, og mere tid på basketbanen.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os