facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Gerlev Center for leg og bevægelse -Implementering af nyt design på moderne webshop

Kunde

Gerlev Center for leg og bevægelse

Services

Webudvikling WordPress

Teknologi

WooCommerce WordPress

Link til casen

Besøg Gerlev Center for leg og bevægelse

Udfordringen

Et WordPress-site med Elementor

Gerlev ønskede et nyt website opbygget i WordPress med Elementor plug-in. Det brugervenlige page builder-værktøj gør det nemt at tilføje og ændre indhold.

Integration af nyt visuelt udtryk

Gerlev havde helt klare visioner om, hvordan websitets visuelle udtryk skulle se ud. Derfor ønskede de, at vi implementerede dette design på deres nye hjemmeside på en funktionel og brugervenlig måde.

Et oplevelsessite, som leder mod kontaktinformation

Gerlevs nye website har ét overvejende formål: At inspirere potentielle kunder til at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om deres services. Derfor skal deres nye website være inspirerende og intuitivt, så kundens vej til kontaktformularen bliver så god som muligt.

Leveret løsning

WordPress med Elementor

Efter Gerlev Center for leg og bevægelses ønske har vi skabt et nyt website i WordPress med Elementor plug-in. For at gøre websitet så brugervenligt og visuelt stringent som muligt har vi custom-designet elementor-moduler til projektet.

Integration af nyt design

Vi har integreret det ønskede design på den nye hjemmeside. Vi har hele tiden haft brugervenlighed og funktionalitet i fokus i implementeringen, for at sikre at vi hverken gik på kompromis med det visuelle eller websitets performance.

Call-to-action kontaktformularer

Når en hjemmeside ikke sælger noget direkte gennem websitet, så kan det være en udfordring at fastholde potentielle kunders opmærksomhed. Derfor har vi sørget for, at der er kontaktformularer på alle sider, hvor det giver mening. Dermed bliver man altid mindet om muligheden for at kontakte Gerlev Center for leg og bevægelse – ligemeget hvor i informations- eller inspirationssøgningen den potentielle kunde er.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os