facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Integration til Shipmondo pakkelabels

Få super nem pakkelabels håndtering igennem Shipmondo som tilbyder integration til alle større danske fragt leverandører såsom GLS og Postnord

Indexed leverer integration fra webshop til Shipmondo

Forbind Woocommerce til Shipmondo

Med det rette setup kan du nemt komme igang med integration til Shipmondo fra din Woocommerce hjemmeside som er en meget populær løsning blandt mange. Opret pakkelabels automatisk og print dem nemt. Med en integration fra Indexed så kører det hele automatisk.

Forbind Prestahop til Shipmondo

Benytter du dig af den populære webshop fra Prestashop er det ikke noget problem med integration. Via det gennemtestede Shipmondo plugin så bliver pakkelabels oprettet på Shipmondo og du kan nemt styre fragten fra Prestashop. Prestashop er et populært webshop system og kan nemt skaleres op med mange produkter.

Specialudvikling til andre systemer

Specialiserede systemer er ofte ikke dækket ind af en standard løsninger så derfor kan der special udvikles integration til Shipmondo. Shipmondo har en veludviklet API som gør det muligt at intregrere deres pakkelabels i alle typer systemer anset om de er bygget på en kendt platform eller custom bygget fra bunden. Ved at benytte denne integration kan medarbejdere spare mange resourcer og gøre arbejdsbyrden betydeligt mindre.

Shipmondo service

For at benytte Shipmondo skal du have en konto oprettet, se mere på Shipmondo website for oprettelse.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os