facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Api udvikling- og integration

Et af vores kerneområder er at tilbyde værdiskabende løsninger. Det kunne blandt andet være automatisk bogføring af webordrer. Som instrument til at udføre dette, kommer API udvikling- og integration ind i billedet.

Vi udvikler API løsninger, der sparer dig for tid og penge

API løsninger

Med API og integration bliver det rigtig nørdet for os, og super nemt for dig. Som et af vores kerneområder, er det her vi virkelig viser vores styrke og store know-how. Vi elsker at udvikle løsninger, der sparer vores kunder for tidstunge og besværlige manuelle handlinger. Her på siden er der et par eksempler. Har du en specifik udfordring, bør du kontakte os og høre, om det ikke er noget, vi kan løse for dig.

Integration med E-conomic fra webshop

Hvis din forretning er bygget over en webshop, vil der være store fordele at hente, hvis ordresystemet er synkroniseret med E-conomic. Arbejdsflowet vil typisk være sådan at ordre og faktura fra webshop automatisk lægges over i E-conomic, så de kan bogføres. Dette kan opnås via en API mellem jeres webshop til E-conomic. For at opnå denne sammenkobling, bygger man et plugin eller lign. til jeres webshopplatform, som herefter vil sende alle de nødvendige data over helt automatisk. Faktisk så kan denne integration gå begge veje, og der kan derfor laves mange fantastiske ting mellem de 2 systemet. En API, som f.eks. soap eller rest, er forbindelsesleddet mellem to hjemmesider, som ønsker at udveksle data. En API er typisk låst på en bruger via brugernavn og kodeord, så man kun kan tilgå de data man har rettigheder til..

Læs mere om e-conomic integration

Integration med Shipmondo (tidl. pakkelabels.dk)

Skal du sende pakker afsted fra din webshop, kan det være et større arbejde at holde styr på det hele. Men med Pakkelabels.dk kan det faktisk gøres ret nemt. Du kan nemlig vælge at udbygge din webshop-integration med Pakkelabels til Woocommerce på WordPress med plugins eller implementere din egen integration.

Læs mere om Shipmondo integration

Eksempler på integrationer

  • Automatisk generering af pakkelabels fra webshop til fragtsystem,

  • Automatisk bogføring af ordrer på webshop i økonomisystem,

  • Automatisk opdatering af lagerstatus fra lagersystem,

  • Automatisk offentliggørelse af indlæg på sociale medier,

  • Automatisk generering af PDF ud fra data

Skal du have automatiseret en handling?

Har du en specifik udfordring eller blot vil have automatiseret en specifik handling – så tøv ikke med at tage kontakt. Vi giver gerne en kop kaffe og en uforpligtende snak.

API udvikling- og integration

Et af vores kerneområder er at tilbyde værdiskabende løsninger. Det kunne blandt andet være automatisk bogføring af webordrer. Som instrument til at udføre dette, kommer API udvikling- og integration ind i billedet.

PIM Udvikling

PIM

PIM til synkronisering af varer og varelager på tværs af flere webshops og kanaler

Webshop

En moderne webshop skal understøtte flere sprog, valutaer, eksport samt tusindvis af produkter fra starten. Valg af platform og leverandør er derfor afgørende for en webshops fremtid

Kan du spare tid?

Vil du høre mere om hvordan en integration kan hjælpe jeres virksomhed med at spare tid?

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os