facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tror på at opbygge langvarige relationer med vores kunder, og vi arbejder tæt sammen med dem for at sikre, at de får den bedste mulige løsning, der opfylder deres behov og forventninger.

+20 års

erfaring

Med en bred og årelang erfaring indenfor webbranchen er vi et solidt match når du søger efter et webbureau til at håndtere dine programmerings opgaver. Vi er et webbureau med fokus på kvalitet og kundens løsninger. Vores tekniske kunnen matcher vores evne til at levere.

Skræddersyede løsninger gennem tilpassede processer

Alle virksomheder er forskellige, og alle projekter har forskellige præmisser. Derfor tror vi ikke på én proces eller metode, som kan føre til den optimale løsning.

Med udgangspunkt i at forstå jeres virksomhed og målsætning, skræddersyer vi den rigtige proces til netop jeres projekt. Uanset om I skal have udviklet en kompleks applikation eller en mindre landingpage, er fundamentet altid en solid forståelse af udfordringen og afklaring af formålet. Derfra tilrettelægger vi i fællesskab, hvor mange ressourcer og iterationer, der skal bruges på de forskellige faser i projektet.

Vi kan tilbyde en bred vifte af tjenester inden for hjemmeside- og webshop-udvikling, herunder design, udvikling, hosting og vedligeholdelse af din hjemmeside eller webshop. Vi kan hjælpe dig med at udvikle en skræddersyet løsning, der passer til dine unikke behov og krav, og som kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmål.

Vores erfarne team af udviklere har ekspertise inden for en lang række teknologier og platforme, herunder WordPress, WooCommerce, Laravel, Symfony, Statamic, Drupal og mange flere. Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige platform og teknologi til din virksomhed og tilpasse den til dine specifikke behov og ønsker.

Vi tror på at opbygge langvarige relationer med vores kunder, og vi arbejder tæt sammen med dem for at sikre, at de får den bedste mulige løsning, der opfylder deres behov og forventninger.

B2B Webshop

B2B webshops kan kræve special opsætning for at understøtte de mange komplekse behov. Indexed har specialiseret sig i at løse dem.

PIM Udvikling

PIM

PIM til synkronisering af varer og varelager på tværs af flere webshops og kanaler

API udvikling- og integration

Et af vores kerneområder er at tilbyde værdiskabende løsninger. Det kunne blandt andet være automatisk bogføring af webordrer. Som instrument til at udføre dette, kommer API udvikling- og integration ind i billedet.

Integration til Shipmondo

Få super nem pakkelabels håndtering igennem Shipmondo som tilbyder integration til alle større danske fragt leverandører såsom GLS og Postnord

Design af hjemmesider og webshops

Udvikling af design til hjemmesider og webshops. Flotte og konverterende design til mobil og desktop

Hosting

En moderne webshop har udover et brugervenligt og hurtig design også brug for en solid og stabil server. En server, som kan levere siden hurtigst muligt uden begrænsninger fra alm. shared hosting.

Webshop

En moderne webshop skal understøtte flere sprog, valutaer, eksport samt tusindvis af produkter fra starten. Valg af platform og leverandør er derfor afgørende for en webshops fremtid

WooCommerce Webshop

Er du på udkig efter en ny og professionel lavet WooCommerce webshop? Så kan Indexed hjælpe med at opbygge en køreklar webshop til dig

Symfony udvikling

Vi er eksperter i Symfony og har udviklet både store og små løsninger i frameworket. Leder du efter en Symfony udvikler, så kan vi meget vel være din kommende udviklingspartner.

Laravel udvikling

Vi er eksperter i Laravel og har udviklet både store og små løsninger i frameworket. Leder du efter en Laravel udvikler, så kan vi meget vel være din kommende udviklingspartner.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os