facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Søg stillingen som PHP udvikler

Har du lyst til at prøve kræfter i rollen som PHP udvikler for Indexed?

Vi søger en PHP udvikler til fuldtidsstilling, som skal udbygge og vedligeholde løsninger for vores kunder og egne services. Du vil komme til at sidde i et team med andre erfarne udviklere som også kan være dine sparringspartnere. Dine opgaver kan typisk bestå af udvikling af webshops, integrationer mellem systemer eller udvikling af specialudviklede platforme fra bunden via frameworks som Symfony og Laravel. Du vil blive tilbudt en plads på vores kontor i Hadsten og/eller muligheden for at arbejde hjemmefra. Det er derfor ikke så vigtigt hvor du sidder i landet.

Om Indexed ApS

Indexed er et webbureau, hvor vi ligger vægt på kvalitet frem for kvantitet. Vores opgaver består i at bygge og vedligeholde specialiserede løsninger på open source platforme og cms systemer. Vores opgaver er både for eksterne kunder og vores egne services såsom Indexed PIM og WebConnector. Vi brænder for genbrug via composable components og REST APIer.

Om dig

Du skal være PHP udvikler med erhvervserfaring, og du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med flere af de større PHP frameworks og CMS systemer såsom Symfony, Laravel og Wordpress.

Din profil

Du har en bred viden med webløsninger. Du kan varetage både kodnings opgaver i PHP og js men du kan også opsætte i frontend. Du kommer måske fra et eksisterende webbureau men ønsker mere indflydelse på dit arbejde og frihed til at vælge den rette løsning og rette teknologier. Du ønsker måske mere kontakt og sparring med dem som du leverer løsningen til. Hvis du nikker genkendende til et eller flere punkter i denne liste vil du føle dig godt tilpas hos os.

  • Du prøver gerne nye teknologier af for at se om det kan løse opgaven bedre.

  • Projektet skal ligge under versionskontrol som f.eks. git

  • Kodebasen testes ordentligt på en QA server, før det lægges på produktion

  • Vi undersøger altid, om der findes en kodestump, som allerede kan det, som vi skal bruge, før vi går i gang

  • Du bruger den tid, der skal til, for at hver feature bliver løst med det samme og ikke senere

Vi tilbyder

En god dagligdag med ligesindede kollegaer. Plads til nørdet humor. Kontor i centrum af Hadsten på den gamle Hjulfabrik, så der er rigtig gode togforbindelser både til Randers, Viborg, Skanderborg og Århus C, og ellers ligger vi 10 min. kørsel fra E45. Vi har frokostordning og er en del af fællesskabet på Hjulfabrikken.

Hvis du syntes, at dette lyder interessant så skriv en ansøgning, som fortæller lidt om dig, og hvad du har lavet de seneste år. Send gerne links til projekter, som du har lavet, er i gang med eller hvis du har deltaget i open source projekter. Links til github profiler modtages også.

Send din ansøgning til Peter Sørensen peter@indexed.dk. Du er også velkommen til at ringe til Peter og tage en uformel snak på 28 43 42 39.

Der er naturligvis fuld diskretion, hvis du sidder i eksisterende stilling. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har det rigtige match så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi gerne vil høre fra dig.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os