facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Servicestyring -Nytænkende platform til servicearbejde

Kunde

Servicestyring.dk

Services

API Integration Google Maps API Bookingflow

Teknologi

Symfony API Integration

Link til casen

Besøg Servicestyring.dk

Udfordringen

En samlet platform til alle parter i serviceaftaler

Servicestyring ønskede én platform, hvor både kunder, montører og servicevirksomhederne fik opfyldt alle krav til, hvad et system til opgavestyring skal kunne. Det var dog et krav, at enkelte brugere kun kan se de funktioner, som er relevante for deres rolle.

En nem løsning for de små virksomheder

Det var vigtigt for Servicestyring, at systemet nemt kunne integreres for de små håndværkere og servicevirksomheder. Løsningeen skulle være funktionel på virksomhedernes hjemmesider, og skulle ikke kræve stor teknisk kunnen at drive plug-in'et.

Et behov for løbende udvikling

Som virksomhed er Servicestyring i rivende udvikling. Derfor skulle man løbende kunne udvikle nye funktioner til løsningen, da online-universet med garanti vil blive udvidet i fremtiden.

Leveret løsning

Én platform til flere bruger-typer

Løsningen for Servicestyring blev en platform, som har forskellige lag i back-end. Kunden ser ét site, montører et andet, og virksomheden et tredje, men det hele fungeerer under én platform. Dermed ser man som bruger kun de oplysninger og har de funktioner, som er relevante for en selv. Det gør også, at brugervenligheden er helt i top for alle parter i en serviceaftale, da kun de nødvendige funktioner er tilgængelige i front-end.

Et integrerbart plug-in

Vi har skabt et plug-in, som de må virksomheder nemt kan integrere på deres website. Når kunden klikker på 'book serviceaftale', så bliver man hurtigt og nemt dirigeret over på servicestyring.dk, hvor selve bookingen bliver udført. Dermed kan virksomheden beholde sit eget website og identitet, samtidig med at man får adgang til servicestyrings innovative platform. Desuden er servicestyring integreret med Economic og quickpay, så virksomhederne kan koble deres eget Economic-system sammen med Servicestyring.

Løbende nye funktioner

Vi sørger for, at Servicestyring.dk hele tiden bliver opdateret og udviklet i takt med, at behovet for nye funktioner og udvidelser opstår. Dermed vil servicestyring.dk også om 5 år været blandt de mest innovative spillere på området.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os