facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Et inspirerende onlineunivsers med webshop

Positiverne har fået et onlineunivers, som samler deres mere end 500 positive værktøjer på ét sted. Derudover har de fået en webshop, som gør det nemt for deres kunder at bestille alt det, man har brug for til sin næste positive læringsoplevelse.

Kunde

Positiverne

Services

E-commerce WordPress

Teknologi

WordPress

Link til casen

Besøg Positiverne

Udfordringen

Et samlet univers

Positiverne består af flere tilbud. De ønskede derfor et univers som kunne samle alle deres produkter og værktøjer under ét fælles login. Positiverne ønsker hele tiden at udvide og tilføje nye værktøjer og muligheder til deres univers, og derfor er det vigtigt for dem, selv at kunne redigere indholdet på hjemmesiden på en nem og problemfri måde.

Integreret webshop

På positiverne.dk kan man selv printe en stor del af det læringsmateriale, som man behøver, for at kunne facilitere en god og positiv læringsproces. Nogle gang er der dog behov for produkter, som en almindelig printer ikke kan producere. Derfor ville Positiverne give deres kunder muligheden for indkøbe kvalitetsprodukter som lamineringsmaskiner, budskabsplakater til gulve med klister, tavler mm, som kan være vigtige læringsredskaber. Det var derfor vigtigt at positiverne.dk fik en webshop, hvor kunderne nemt kunne indkøbe produkter i en mængde som passede til netop deres behov.

Leveret løsning

Et intuitivt og spændende læringsunivers

Løsningen for Positiverne blev hjemmesiden positiverne.dk, som samler alle deres tilbud på ét site. Dermed skal man som institution eller skole kun bruge ét login til at tilgå de mere end 500 værktøjer eller mere end 700 budskabsplakater, som Positiverne tilbyder. Hjemmesiden er skabt i WordPress, som gør det nemt for Positiverne at redigere og tilføje nyt indhold til deres univers.

Kategoriseret webshop

Positivernes kunder kan nu vælge mellem et stort udvalg af produkter på deres nye webshop, og få det leveret lige til døren. Webshoppen er inddelt i relevante kategorier, som gør det nemt at sortere i de mange produkter. Med webshoppen har Positivernes kunder nu mulighed for både selv at printe det materiale, som de har brug for, samtidig med at de kan supplere med læringsprodukter af høj kvalitet.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os