facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Webløsning, som frigiver tid til McTech

Udvikling af ny mobilvenlig hjemmeside til præsentation af deres ca. 5.000 produkter til deres forhandlere

Kunde

MC-Tech DK

Services

E-commerce Webudvikling API Integration Google Maps API Hastighedsoptimering Nyt website og design Hosting & vedligeholdelse

Teknologi

WordPress WooCommerce Integration Google Maps

Link til casen

Besøg MC-Tech DK

Udfordringer

Forældet design

MC Tech DK havde længe kørt med en ældre webløsning, som havde sat begrænsninger både for dem og deres kunder, blandt andet ved manglende mobil understøttelse.

Dårlig filtrering

MC Tech DK er en populær grossist, som har et stort udvalg og det sidste nye inden for motorcykeludstyr. Produkter kom desværre ikke rigtig til deres ret på den gamle løsning, der heller ikke havde en mobilvenlig udgave. Hjemmesiden manglede en overskuelig opdeling af produktkategorierne og et indbydende design for kunderne.

Leveret løsning

Mobilvenligt design

Det nye design gør, at deres kunder nu kan benytte hjemmesiden på deres smartphone eller andre devices, og samtidig få den fulde indbydende brugeroplevelse. Dette gør, at MC Tech DK nu er opdateret til det moderne online marked, som forbrugerne bevæger sig på.

Forhandlervisning

Kunden er kommet langt mere i fokus efter makeoveren. Foruden det tiltalende design, kodningen af kategorierne og opsætningen i forhold til, hvordan hjemmesiden vises, er der kommet endnu et element. En af de ting MC Tech DK brugte meget tid på før, var at henvise kunder til deres nærmeste forhandler. Kunderne ville ringe ind, hvorefter en medarbejder ville slå det op i et eksternt system. Ved at udnytte Google Maps API’en, kan man nu på siden ‘Find forhandler’ nemt og overskueligt danne sig et overblik over nærmeste forhandler, enten ved at navigere sig rundt eller ved at indtaste sit bynavn eller postnr. Funktionen sparer dagligt MC Tech DK for mange af disse opkald.

Find hurtigt den rigtige reservedel

En funktion på siden er muligheden for hurtigt at kunne finde lige præcis den reservedel (eksempelvis udstødning eller affjedring), der passer til kundens motorcykel. Filtreringen fungerer på den måde, at man vælger motorcykelbrand og derefter model. Frem kommer så en liste over de dele, der passer på den valgte motorcykel.

Opdatering af 5.000 produkter

Hver gang en leverandør ændrer priserne, skal priserne på hjemmesiden selvfølgeligt afspejle disse. For ikke at skulle spilde unødig tid på at opdatere over 5000 priser manuelt, har MC Tech DK mulighed for at justere priserne i et Excel-ark, der nemt kan synkroniseres med siden.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os