shopify-logo

Hvad er Shopify?

Shopify er en hosted webshop dvs. en webshop, som man 100% kan styre igennem sin browser og ikke selv behøver hosting til, en såkaldt SaaS løsning (Software as a Service).

Fordelen her er, at man får en færdig løsning, som blot skal tilpasses, så den passer til ens behov. I løbet af ingen tid kan man derfor selv oprette en webshop, der sælger sine egne produkter.

Ønsker man en webshop, som har et mere unikt udseende eller har flere behov, end bare at sælge sine produkter, så kan Shopify-løsningen tilpasses via et custom tema, som kan udvikles af en webudvikler eller designer.

Shopify er baseret på en headless Rest API tilgang hvor alle data som regel kan opdateres eller hentes via en Rest API service.

Via denne API er det muligt at bygge sin egen frontend af webshop hvilket giver næsten uanede muligheder for at opfylde alle krav hvis man ønsker en specialiseret webshop med mange muligheder og optimeringer.

Udvidelse og udvikling af Shopify webshop

Mere kompleks funktionalitet såsom integration med Business Central (NAV) kan udvides via plugins, som kan tilkøbes eller udvikles.

Her findes et marketplace hvor plugins/apps kan findes og installeres på ens webshop for at udvide funktionaliteten.

Typiske plugins man ønsker at installere er:

Via disse apps får man api integration til andre system som Shopify ikke levere indbygget.

Opret din egen webshop på Shopify

Alternativer til Shopify: