facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Hurtig og skalerbar hosting

En moderne webshop har udover et brugervenligt og hurtig design også brug for en solid og stabil server. En server, som kan levere siden hurtigst muligt uden begrænsninger fra alm. shared hosting.

Hurtig og skalerbar hosting

Hurtig og skalerbar hosting er en vigtig faktor, når det kommer til at sikre en god brugeroplevelse og høj tilgængelighed på din hjemmeside eller webshop. Hurtig hosting betyder, at dine besøgende vil opleve en kortere ventetid og hurtigere indlæsningstider, hvilket kan forbedre brugeroplevelsen og reducere risikoen for at miste besøgende til langsomme indlæsningstider.

Skalerbar hosting betyder, at din hosting-løsning kan tilpasses og udvides i takt med din virksomheds behov og trafikmængde. Dette betyder, at din hosting-løsning vil være i stand til at håndtere en stigning i trafikken uden at påvirke ydeevnen eller tilgængeligheden på din hjemmeside eller webshop.

Hurtig og skalerbar hosting kan opnås ved at vælge den rigtige hosting-løsning og teknologi. Vi tilbyder en række forskellige hosting-løsninger, der er hurtige og skalerbare, og som kan tilpasses til vores kunders behov og krav. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres hosting-løsning er optimeret til hurtig ydeevne og høj tilgængelighed, og at det er i stand til at skalere op og ned i takt med deres trafikmængde og behov.

Høj hastighed og lav latency

Med en central placering i Danmark, kan vi tilbyde lynhurtig hosting til danske virksomheder til deres danske kunder.

Med kort fysisk afstand til serverne, sikrer vi en meget lav latency (ventetid) før serveren svarer tilbage med indhold

En stabil hosting løsning giver ro i maven

Med en oppetid på 99,9% i snit på alle servere, er de bogstavligt talt aldrig nede, og din hjemmeside vil altid være tilgængelig.

Udliciter hostingdriften hos os, og du skal ikke længere bekymre dig, hvis der opstår problemer, for dem håndterer vi.

Høj sikkerhed på hosting

Inkluderet i hosting er SSL certifkat, som sikrer at datatrafikken fra den besøgendes enhed til serveren er krypteret, så udveksling af personfølsomme data er sikre.

Servere overvåges løbende til sikring af stabilitet, samt foretages der daglige scanninger af systemer til hærdning af sikkerheden.

Web Application Firewall

Serveren er opsat med WAF (Web Application Firewall), som på serverniveau filtrerer trafikken før den rammer selve applikationen, som f.eks. Wordpress’ hjemmeside. Dvs. at de mest almindelige angrebsvinkler bliver blokeret, før de kan gøre skade.

Fordele ved webhotel hos Indexed

  • Ubegrænset trafik

  • 25 GB plads til hjemmesiden

  • Ubegrænset databaser

  • SSL certifikat

  • Fuld service af server

  • Ubegrænset domæne-alias

  • Egen DNS server

  • Antivirus scanning af hjemmesiden

  • Telefonsupport indenfor åbningstid

  • Nyeste PHP-version

WordPress pakken

For WordPress-sider er der inkluderet en hærdning af sikkerheden specielt tilrettet til netop WordPress, og som ikke er matchet hos alm. hostingudbydere. Vi ønsker ikke bare at sikre vores servere, men også kundens side og data. Forebyggelse er i længden langt billigere end oprydning, når skaden er sket.

Vi går ind og sikre siden via 20+ punkter, som fjerner de mest almindelige måder at hacke wordpress på.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os