facebook Indexed - Bedste danske PIM (Produkt Information Management)
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Lagerstyring

Undgå at sælge udsolgte varer via lager synkronisering.

Via connector til webshop kan der synkroniseres varelager mellem flere webshops samt WMS eller ERP system. PIM kan være master for lager men der kan også vælges een kanal eks. WMS systemet.

Læs mere om lagerstyring

Integration med WMS

Forbind PIM med WMS for at synkronisere varer og varelager. Når WMS er master for varelager kan dette overføres til forbundne webshops. Forbind eks. Smartpack, Rackbeat eller Lagersystem.dk

Læs mere om WMS og hvilke systemer der er understøttet

Integration med Webshop

Forbind een eller flere webshops for automatisk synkronisering af varer. Undgå at håndtere de samme varer i flere systemer men indtast og håndter kun i PIM fremadrettet.

Nye eller opdaterede varer opdateres automatisk i tilknyttede webshops.

PIM system er fra starten opsat med de felter som webshops benytter såsom title, beskrivelser, brand, kategorier, egenskaber og billeder.

For felter udover dette kan der tilføjes nye custom felter til specifikt indhold som eks. varebeskrivelse, ingredienslister og meget andet.

De fleste større webshop platforme er understøttet direkte i PIM system såsom Shopify, Woocommerce, Dandomain og mange andre.

Læs mere omkring integration med Webshop og hvilke platforme der er understøttet

Kanaler til hvert behov

Udover integration til webshop og WMS systemer så understøtter Indexed PIM mange andre kanaler såsom:

Håndtering af varer eet sted

PIM vil være master for ald produkthåndtering fremadrettet.

Via understøttelse for flere kanaler vil PIM tage ansvaret for at synkronisere produkter på tværs af flere webshops, ERP, WMS og andre kanaler.

Spar medarbejder ressourcer ved at de kun skal have styr på eet system og ikke 2, 5 eller endnu flere, for varer skal kun håndteres eet sted.

PIM vil også hjælpe med at højne data kvalitet. Via indbygget kvalitetssikring vil produkt data blive forbedret via overvågning af manglende data. Undgå at produkter lægges online uden at de har billeder tilknyttet eller mangler priser.

Flere sprog i PIM

PIM har indbygget understøttelse for mange sprog og er indbygget i kernen i systemet. Det er gjort nemt at håndtere varer på flere sprog og tekster kan oversættes lynhurtigt.

Via Excel import og eksport kan alle varetekster eksporteres til en oversætter og herefter importeres igen.

Via fallback opsætning kan der sikres at manglende oversættes stadig vil vises men blot på fallback sprog som ofte sættes til engelsk.

Læs mere hvordan sprog håndteres i PIM

Priser i flere valuta

I PIM kan opsættes alle de valutaer som der er behov for og alle priser per valuta kan nemt sættes på een gang. Via Excel import og eksport kan mange priser i forskellige valuta opdateres på een gang

B2B priser med direkte understøttelse i PIM

B2B webshops har ofte forskellige prislister baseret på kunder og kundegrupper.

I Indexed PIM er det gjort nemt med understøttelse for priser baseret på kundegruppper.

Via de forskellige kanaler kan disse priser sendes til webshoppen eller andre systemer.

Det er derfor rigtigt nemt at have eks. 2 webshops som er henvendt til private kunder mens en 3. webshop kun henvender sig til virksomheder med fuld support for kundebaseret prislister samt visning af varer uden moms.

Mulighed for Headless webshop via REST API

For dem med komplekse krav eller ønsket om fuld mulighed for egen tilpasning kan der opbygges en headless webshop via Indexed PIM REST API. Denne api er bygget til formålet og har fuld understøttelse for filtrering, sortering og aggregering af data. I mange tilfælde vil denne integration giver større fleksibilitet og hastighed end de fleste webshop systemer.

For dem der kører B2B webshops med forskellige prislister, med flere valuta og på flere sprog vil Indexed PIM Headless være den foretrukne løsning.

Headless kan indbygges i hvilken som helst eksisterende webshop platform og vil derfor ikke kræve en helt ny løsning. Jeres brugerflade og jeres regler vil gælde.shipstation