facebook Indexed - Webudvikler
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Vi søger en PHP udvikler til fuldtidsstilling, som skal udbygge og vedligeholde løsninger for vore kunder og egne services. Du vil komme til at sidde i et team med andre erfarne udviklere som også kan være dine sparringspartnere. Dine opgaver kan typisk bestå af udvikling af Webshops på Wordpress, integrationer mellem systemer eller udvikling af større platforme fra bunden. Indexed er et teknisk hus som levere ren udvikling. Du vil få en plads på vores kontor i Hadsten og/eller muligheden for at arbejde hjemmefra. Det er derfor ikke så vigtigt hvor du sidder i landet.

Om Indexed ApS

Indexed er et webbureau, hvor vi lægger vægt på kvalitet frem for kvantitet. Vores opgaver består i at bygge og vedligeholde specialiserede løsninger både på vores egen platform men også open source såsom Wordpress. Vores opgaver er både for eksterne kunder og vores egne services såsom headless webshop og webconnector.

Om dig

Du skal være PHP udvikler med erhvervserfaring, og du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med flere af de større PHP frameworks og CMS systemer såsom Symfony, Laravel og Wordpress.

Din profil

Du har en bred viden med webløsninger. Du kan varetage både kodnings opgaver i PHP og js men du kan også opsætte i frontend. Du kommer måske fra et eksisterende webbureau men ønsker mere indflydelse på dit arbejde og frihed til at vælge den rette løsning og rette teknologier. Du ønsker måske mere kontakt og sparring med dem som du leverer løsningen til. Hvis du nikker genkendende til et eller flere punkter i denne liste vil du føle dig godt tilpas hos os.

Vi tilbyder

En god dagligdag med ligesindede kollegaer. Plads til nørdet humor. Kontor i centrum af Hadsten på den gamle Hjulfabrik, så der er rigtig gode togforbindelser både til Randers, Viborg, Skanderborg og Århus C, og ellers ligger vi 10 min. kørsel fra E45. Vi har frokostordning og er en del af fællesskabet på Hjulfabrikken.

Hvis du syntes, at dette lyder interessant så skriv en ansøgning, som fortæller lidt om dig, og hvad du har lavet de seneste år. Send gerne links til projekter, som du har lavet, er i gang med eller hvis du har deltaget i open source projekter. Links til github profiler modtages også.

Send din ansøgning til Peter Sørensen peter@indexed.dk. Du er også velkommen til at ringe til Peter og tage en uformel snak på 28 43 42 39.

Der er naturligvis fuld diskretion, hvis du sidder i eksisterende stilling. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har det rigtige match så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi gerne vil høre fra dig.