facebook Indexed - Karriere i Indexed ApS
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Job muligheder

I Indexed arbejder vi med digitale platforme. Vores primære fokus ligger på WordPress og Symfony. Her leverer vi det tekniske setup i form af design, implementering og udvikling special features og integrationer. Vores typiske opgaver kan være opbyggelse af ny webshop, vedligeholdelse af eksisterende løsninger, opbygning af platform fra bunden eller eksempelvis udvikling af en integration mellem webshop og ERP system. Hertil har vi brug for hjælp indenfor:

Arbejdsplads

Du vil få mulighed for at sidde på vores base i Hadsten eller arbejde hjemmefra, i det omfang du selv ønsker. Med en medarbejder stab lokaliseret i Ålborg, Hadsten, Galten og Randers så vil du passe ind, uanset hvor i verden du befinder dig. Dine kollegaer vil derfor være tilgængelige på adressen i Hadsten eller via vores online værktøjer.

Kultur

Lad os bare være ærlige og sige at de fleste af os er meget nørdet, hvilket vores humor også reflekteres af. Du vil få stort ansvar for dine daglige opgaver og vil ikke blive dikteret på hvordan en opgave skal løses. Valg af platform og værktøjer er i høj grad op til den enkelte og deres projekt.

Onboarding

Du vil gennemgå et kort onboarding forløb, hvor du vil blive oplært i de værktøjer som benyttes, dog er vi ikke låst og findes der bedre alternativer, er vi meget åbne for forslag. Det er derfor også dit eget valg om du foretrækker Linux, Mac. eller Windows som din udviklingsplatform.

Du vil med det samme blive introduceret for rigtige opgaver på spændende projekter. Du vil blive placeret i et team som matcher dine egne kompentencer og områder, så du kan sparre med dine kollegaer omkring løsninger og de vil hjælpe dig i videre.

Du er velkommen til at ringe (28 43 42 39) eller skrive til Peter (peter@indexed.dk) med spørgsmål eller ansøgning.


Ledige stillinger

Her er vores nuværende ledige stillinger

Webudvikler