facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Ny hjemmeside til førende dansk telemarketing-virksomhed

Hjemmeside med fokus på at fortælle B2B om Valeurs produkter. En moderne og responsiv hjemmeside med mobilvenlighed i fokus.

Kunde

Valeur

Services

WordPress Webudvikling Hosting & vedligeholdelse Nyt website og design

Teknologi

WordPress

Link til casen

Besøg Valeur

Udfordringer

Forældet design

Valeur er en familieejet virksomhed med over 27 års erfaring med telemarketing, mødebooking og kundeservice. Valeur lægger stor vægt på at skabe værdi for sine kunder ved at udarbejde en tilpasset salgsstrategi, der sikrer fremtidig vækst og udvikling. Desværre var deres hjemmeside ikke fulgt med udviklingen, og manglede blandt andet slet og ret en mobiludgave. Det gjorde det svært at navigere, når man besøgte siden fra en tablet eller smartphone.

Utilfredsstillende hastighed

Hastighed er en vigtig faktor for konvertering, og sætter kunders tålmodighed på prøve. Valeur trængte derfor til en lynhurtig hjemmeside.

Leveret løsning

Mobilvenlig

Med et splinternyt responsivt webdesign er der lavet gevaldigt om på dette. Samtidig har Valeur med muligheden for flere sprog åbnet op for nye kunder på det engelske og tyske marked.

Administration med høj brugervenlighed

For at gøre det nemt for Valeur at vedligeholde og tilføje indhold til deres side, er siden opbygget delvist af kode fra bunden, som en ydre “skal”, og delvis med en drag-n-drop pagebuilder. Der er sørget for at alle elementer, der indsættes med pagebuilderen, har et udseende, der passer ind. På den måde bliver den visuelle identitet ikke brudt, og man sikrer at den røde tråd i designet følges.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os