facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Ubesværet oplevelse med nyt Booking- og søgesystem

Nyt bookingsystem med integreret API, som leverer varer og systematiserer bookings. Deres søgesystem har fået en overhaling, så Thinggaards kunder hurtigt kan se deres næste skiferie.

Kunde

Thinggaard

Services

Webudvikling E-commerce API Integration

Teknologi

WordPress

Link til casen

Besøg Thinggaard

Udfordringen

Nyt bookingsystem

Thinggaard havde et ønske om et nyt bookingsystem. Det var vigtigt for dem, at få en løsning, som kunne systematisere deres bookinger på en smart måde.

Lynhurtigt søgesystem

Der er ikke noget værre end en langsom hjemmeside. Det giver anledning til frustrationer, og gør i værste fald, at kunden klikker væk. Derfor ønskede Thinggaard en optimering af deres søgesystem, som ikke længere matchede deres krav.

Løbende vedligeholdelse

Thinggaard ønskede at fokusere på at sælge skirejser til danskerne, og dermed overlade vedligeholdelsen af hjemmesiden til andre. Dermed ville de også undgå igen at stå i en situation, hvor eksempelvis hastigheden ikke var tilstrækkelig.

Leveret løsning

Bookingsystem med API-integration

Løsningen for Thinggaard blev et helt nyt bookingsystem med API-integration. Dermed bliver deres bookings og varelevering systematiseret, og gør hverdagen nemmere for Thinggaard.

Optimeret søgesystem

Thinggaard.dk's søgesystem er nu blevet optimeret. Nu er det både hurtigtere og smartere, og deres kunder har dermed lettere ved at finde netop den rejse, de drømmer om.

Løbende vedligeholdelse

For Thinggaard var det vigtigt, at deres hjemmeside blev ved med at performe i top. Derfor vedligeholder vi siden løbende, og sikrer, at alt spiller som det skal, og at der ikke er en finger at sætte på hastigheden.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os