facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Rush Trampolinpark – Webløsning målrettet legebørn i alle aldre

Nyt og indbydende design til Rush Trampolinpark. Med Rush Trampolinparks nye webløsning, har de nu fået en levende platform, som kan tiltrække kunder og systematisere deres bookinger.

Kunde

Rush Trampolinpark

Services

E-commerce Nyt website og design Vedligeholdelse

Teknologi

WordPress WooCommerce

Link til casen

Besøg Rush Trampolinpark

Udfordringen

At skabe et spændende og indbydende univers, uden at gå på kompromis med brugervenligheden

For en virksomhed som Rush Trampolinpark, som specialiserer sig i at levere leg og sjove aktiviteter, var det vigtigt, at deres nye website afspejlede dette. De ønskede derfor en hjemmeside, som inspirerede de besøgende, og som kunne hjælpe med at vise, hvad de kan tilbyde potentielle besøgende

Ny måde at håndtere bookinger på

For Rush er det altafgørende at have styr på sine bookinger. Derfor ønskede de et system, som kunne håndtere deres bookinger og systematisere dem.

Leveret løsning

En levende platform

for at kunne vise nye kunder, hvad Rush kan tilbyde, valgte vi at implimentere levende billeder af trampolinparken på forsiden af rushdanmark.dk. Dermed stemmer det første møde med rushdanmark.dk overens med virksomhedens profil – på en måde som ikke går på kompromis med websitets stabilitet, brugervenlighed og hastighed.

Et overskueligt bookingsystem

Med et overskueligt og let tilgængeligt bookingsystem, har vi sikret, at Rush kan bruge så lidt tid som muligt på administrative opgaver, og i stedet fokusere på at levere den perfekte oplevelse for sine kunder. Med en Divi-builder er det let for Rush Trampolinpark, selv at styre og opdatere deres indhold på sitet.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os