facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Hosting og vedligeholdelse til helsespecialist

Helseworld.dk ønsker at levere den bedst mulige kundeservice – både fysisk og online. Med lynhurtig hosting og løbende vedligeholdelse er de sikret en ubesværet kundeoplevelse på webshoppen.

Kunde

Helseworld

Services

Hosting & vedligeholdelse

Teknologi

Hosting

Link til casen

Besøg Helseworld

Udfordringen

En perfekt kundeoplevelse

Helseworlds indehaver Jesper Christiansen har mange års erfaring med at levere service på højeste niveau i sin fysiske butik. Han ønskede at samme høje niveau gjorde sig gældende på webshoppen. Hvis man skal skabe en god helhedsoplevelse, så er et af de første skridt at sikre sig, at ingen kunder har unødig ventetid på hjemmesiden. Hastigheden skulle være i top, og shoppen skulle altid være tilgængelig for kunderne.

Leveret løsning

Lynhurtig hosting med 99,9% oppetid

Løsningen for Helseworld blev en lynhurtig hosting på webhotel. Oppetiden på hjemmesiden ligger dermed på 99,9% i gennemsnit, hvilket vil sige, at den altid er tilgængelig for kunder, som ønsker at bestille sine helseprodukter, eller blot at spørge Helseeworld til råds.

Vedligeholdelse

For at Helseworld.dk bliver ved med at performe optimalt, så vedligeholder vi løbende hjemmesiden. Vi sørger for, at hastigheden altid er i top, samtidig med at der ikke bliver gjort nogle kompromiser med stabiliteten.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os