facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

System til datahåndtering

Hjerteforeningen har fået et system, som kan samle den data, de får gennem rådgivningssamtaler. På den måde kan de skabe statistisk materiale, som kan forbedre deres arbejde med hjertesagen.

Kunde

Hjerteforeningen

Services

System til datahåndtering

Teknologi

System til datahåndtering

Link til casen

Besøg Hjerteforeningen

Udfordringen

Fra kvalitativ til kvantitativ data

Hjerteforeningen modtager hver dag rådgivningsopkald, som der laves rapporter ud fra. De ønsker derfor et system, som kan omdanne disse kvalitative samtaler til kvantitativ data i form af statistik og datasæt.

Et sikkert internt system

Når man arbejder med personfølsom data er det essentielt at have sikkerheden i orden. Derfor var det et krav for Hjerteforeningen, at deres nye system var internt, og lever op til alle sikkerhedsmæssige krav.

Leveret løsning

System til datahåndtering

Løsningen for Hjerteforeningen blev et system, som kan omdanne rapporterne til statistisk materiale automatisk. På den måde bruger systemet de eksisterende rapporter til at samle et datasæt, som kan præsentere rapporternes indhold på en overskuelig og tilgængelig måde. Systemet er bygget op efter alle sikkerhedsmæssige forskrifter, og Hjerteforeningens interne data forbliver dermed fortrolige.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os