facebook Indexed - Thinggaard – Ubesværet oplevelse med nyt booking- og søgesystem
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Udfordringen

Nyt bookingsystem

Thinggaard havde et ønske om et nyt bookingsystem. Det var vigtigt for dem, at få en løsning, som kunne systematisere deres bookinger på en smart måde.

Lynhurtigt søgesystem

Der er ikke noget værre end en langsom hjemmeside. Det giver anledning til frustrationer, og gør i værste fald, at kunden klikker væk. Derfor ønskede Thinggaard en optimering af deres søgesystem, som ikke længere matchede deres krav.

Løbende vedligeholdelse

Thinggaard ønskede at fokusere på at sælge skirejser til danskerne, og dermed overlade vedligeholdelsen af hjemmesiden til andre. Dermed ville de også undgå igen at stå i en situation, hvor eksempelvis hastigheden ikke var tilstrækkelig.

Leveret løsning

Bookingsystem med API-integration

Løsningen for Thinggaard blev et helt nyt bookingsystem med API-integration. Dermed bliver deres bookings og varelevering systematiseret, og gør hverdagen nemmere for Thinggaard.

Optimeret søgesystem

Thinggaard.dk's søgesystem er nu blevet optimeret. Nu er det både hurtigtere og smartere, og deres kunder har dermed lettere ved at finde netop den rejse, de drømmer om.

Løbende vedligeholdelse

For Thinggaard var det vigtigt, at deres hjemmeside blev ved med at performe i top. Derfor vedligeholder vi siden løbende, og sikrer, at alt spiller som det skal, og at der ikke er en finger at sætte på hastigheden.

Seneste indlæg fra vidensdeling

Læs med og få større forståelse, tips og tricks til alt omkring webshops, hjemmesider og markedsføring.

Få det fulde overblik over momsen på din webshop anno 2022

Moms kan være en udfordrende størrelse og hvad betyder det reelt for jeres webshop og hvordan skal det opsættes?

30 tjek der bør gennemgåes ved lancering af webshop

Reducer fejl ved lancering af ny webshop ved at gennemgå dennne tjekliste. Den er opbygget igennem mange år ved lancering af nye webshops og opdatering samt flytning af eksisterende

50 E-commerce tricks, du kan udføre på din webshop for bedre konverteringer

En standard webshop vil blot sørge for, at kunden kan købe og modtage produkter. Der er midlertid mange forbedringer, som kan at øge konverteringen på siden, så en større andel af de besøgende går fra potentielle til betalende kunder.

Læs flere indlæg på vores vidensdeling blog her