facebook Indexed - Profilmetal – Mobilvenlig webshop til salg af specialmål
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Implementering af nyt krævende design

Udfordringen

Profilmetal havde et ønske om at komme væk fra deres gamle shopløsning. Samtidig ønskede de at få et mere tidssvarende design, der også øgede brugervenligheden for de kunder der bruger smartphones og tablets. Løsningen blev en webshopbaseret kombination af WordPress og Woocommerce, hvor temaet blev kodet fra bunden for at sikre at deres visuelle identitet kunne indfries.

Køb efter specifikke mål

Profilmetal sælger varer efter helt specifikke mål, f.eks. 20m profiler – noget som standard webshops ikke understøtter. Udfordringen var derfor at finde en platform, som gjorde det muligt at udvikle denne specielle feature til Profilmetal.

Implementering af nyt krævende design

Leveret løsning

Mobilvenligt design

Profilmetals nye løsning fungerer 100% optimalt på mobil, og sikrer derved at ingen af deres kunder ender i en hårdknude, når det kommer til at gennemføre ordrer. Der er specifikt optimeret til både smartphones og tablets.

Mobile first

En stadig stigende del af al trafik kommer fra mobile enheder og tablets. I tilblivelsen af Profilmetals nye hjemmeside, er der derfor helt fra start tænkt over mobiludgaven af siden, for at sikre at størstedelen af deres besøgende kan benytte siden fuldt ud, som hvis de havde besøgt den fra deres PC.

Køb efter specifikke mål

Når kunderne kommer til Profilmetal for at købe tag, er en af deres fordele, at man kan få tagpladerne i præcis det mål, der er behov for. Det betyder meget for kunderne, da der så er mindre behov for tilpasninger af det leverede. Denne feature har hjemmeside også fået tilført. På udvalgte produkter har man som kunde derfor mulighed for at indtaste præcis den længde, man har brug for til sit projekt. Prisen opdateres automatisk, så den viste pris afspejler det indtastede mål.

Seneste indlæg fra vidensdeling

Læs med og få større forståelse, tips og tricks til alt omkring webshops, hjemmesider og markedsføring.

Woocommerce Webshop

Er du på udkig efter en ny og professionel lavet Woocommerce webshop? Så kan Indexed hjælpe med at opbygge en køreklar webshop til dig

E-conomic integration til Woocommerce

Er du på udkig efter integration mellem E-conomic og Woocommerce? Så lad Indexed hjælpe via Connector og PIM system.

E-conomic integration til Woocommerce

Er du på udkig efter integration mellem E-conomic og Woocommerce? Så lad Indexed hjælpe via Connector og PIM system.

Business Central integration til Woocommerce

Er du på udkig efter integration mellem Business Central og Woocommerce? Så lad Indexed hjælpe via Connector og PIM system.

Bedste PIM til Woocommerce

Synkronisering af varelager og varer mellem flere Wocoomerce Webshops

Læs flere indlæg på vores vidensdeling blog her