facebook Indexed - Positiverne – et inspirerende onlineunivers med webshop
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Udfordringen

Et samlet univers

Positiverne består af flere tilbud. De ønskede derfor et univers som kunne samle alle deres produkter og værktøjer under ét fælles login. Positiverne ønsker hele tiden at udvide og tilføje nye værktøjer og muligheder til deres univers, og derfor er det vigtigt for dem, selv at kunne redigere indholdet på hjemmesiden på en nem og problemfri måde.

Integreret webshop

På positiverne.dk kan man selv printe en stor del af det læringsmateriale, som man behøver, for at kunne facilitere en god og positiv læringsproces. Nogle gang er der dog behov for produkter, som en almindelig printer ikke kan producere. Derfor ville Positiverne give deres kunder muligheden for indkøbe kvalitetsprodukter som lamineringsmaskiner, budskabsplakater til gulve med klister, tavler mm, som kan være vigtige læringsredskaber. Det var derfor vigtigt at positiverne.dk fik en webshop, hvor kunderne nemt kunne indkøbe produkter i en mængde som passede til netop deres behov.

Leveret løsning

Et intuitivt og spændende læringsunivers

Løsningen for Positiverne blev hjemmesiden positiverne.dk, som samler alle deres tilbud på ét site. Dermed skal man som institution eller skole kun bruge ét login til at tilgå de mere end 500 værktøjer eller mere end 700 budskabsplakater, som Positiverne tilbyder. Hjemmesiden er skabt i WordPress, som gør det nemt for Positiverne at redigere og tilføje nyt indhold til deres univers.

Kategoriseret webshop

Positivernes kunder kan nu vælge mellem et stort udvalg af produkter på deres nye webshop, og få det leveret lige til døren. Webshoppen er inddelt i relevante kategorier, som gør det nemt at sortere i de mange produkter. Med webshoppen har Positivernes kunder nu mulighed for både selv at printe det materiale, som de har brug for, samtidig med at de kan supplere med læringsprodukter af høj kvalitet.

Seneste indlæg fra vidensdeling

Læs med og få større forståelse, tips og tricks til alt omkring webshops, hjemmesider og markedsføring.

Programmering og kodning til hjemmesider og webshops

Det kan godt være svært at finde rundt i de forskellige begreber så her kommer en lille guide til hvad web programmering egentligt er. Herefter er det måske lidt nemmere at forstå webudviklerne.

Integrationer mellem systemer

En webshop eller hjemmeside kommer næsten ikke udenom integration til andet eksternt system. Det kan være ERP, økonomisystem eller andet.

Gennemtving een version af hjemmesiden med både www og https

SEO mæssigt kan der være fordele i kun at have een version af hjemmesiden indexseret

Læs flere indlæg på vores vidensdeling blog her