facebook Indexed - Munchbox - Webshop til abonnementsvirksomhed
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Udfordringen

Implementering af ny webshop

Munchbox ønskede at skabe en ny webshop, hvor designet og funktionaliteten går hånd i hånd. Websitet skal være indbydende og det skal være nemt for nye kunder at tegne et abonnement.

Administrering af abonnementsforretning

Munchbox er en abonnementsforretning. Det er derfor essentielt, at de har det fulde overblik over deres abonnenter og dermed ordrer. Munchbox ønskede et simpel oprettelses- og checkoutsystem, som kunne give dem overblik

Udfordringen

Leveret løsning

Spændende og intuitiv webshop

Løsningen for Munchbox blev et spændende design skabt i WordPress, som nemt og intuitivt guider kunderne rundt på sitet. Samtidigt sikrer sitets opbygning, at man som kunde ender ved checkout, og dermed gør vejen fra tanke til handling så let som mulig.

Simpel checkout-løsning

På Munchbox' nye webshop har vi skabt en simpel checkout-løsning, som gør det nemt for kunderne at oprette sig som abonnent. Løsningen gør det også overskueligt for Munchbox at administrere sine abonnenter, og planlægge produktionen efter det.

Seneste indlæg fra vidensdeling

Læs med og få større forståelse, tips og tricks til alt omkring webshops, hjemmesider og markedsføring.

Programmering og kodning til hjemmesider og webshops

Det kan godt være svært at finde rundt i de forskellige begreber så her kommer en lille guide til hvad web programmering egentligt er. Herefter er det måske lidt nemmere at forstå webudviklerne.

Integrationer mellem systemer

En webshop eller hjemmeside kommer næsten ikke udenom integration til andet eksternt system. Det kan være ERP, økonomisystem eller andet.

Gennemtving een version af hjemmesiden med både www og https

SEO mæssigt kan der være fordele i kun at have een version af hjemmesiden indexseret

Læs flere indlæg på vores vidensdeling blog her