facebook Indexed - McTech – Webløsning, som frigiver tid
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Udfordringer

Forældet design

MC Tech DK havde længe kørt med en ældre webløsning, som havde sat begrænsninger både for dem og deres kunder, blandt andet ved manglende mobil understøttelse.

Dårlig filtrering

MC Tech DK er en populær grossist, som har et stort udvalg og det sidste nye inden for motorcykeludstyr. Produkter kom desværre ikke rigtig til deres ret på den gamle løsning, der heller ikke havde en mobilvenlig udgave. Hjemmesiden manglede en overskuelig opdeling af produktkategorierne og et indbydende design for kunderne.

Leveret løsning

Mobilvenligt design

Det nye design gør, at deres kunder nu kan benytte hjemmesiden på deres smartphone eller andre devices, og samtidig få den fulde indbydende brugeroplevelse. Dette gør, at MC Tech DK nu er opdateret til det moderne online marked, som forbrugerne bevæger sig på.

Forhandlervisning

Kunden er kommet langt mere i fokus efter makeoveren. Foruden det tiltalende design, kodningen af kategorierne og opsætningen i forhold til, hvordan hjemmesiden vises, er der kommet endnu et element. En af de ting MC Tech DK brugte meget tid på før, var at henvise kunder til deres nærmeste forhandler. Kunderne ville ringe ind, hvorefter en medarbejder ville slå det op i et eksternt system. Ved at udnytte Google Maps API’en, kan man nu på siden ‘Find forhandler’ nemt og overskueligt danne sig et overblik over nærmeste forhandler, enten ved at navigere sig rundt eller ved at indtaste sit bynavn eller postnr. Funktionen sparer dagligt MC Tech DK for mange af disse opkald.

Find hurtigt den rigtige reservedel

En funktion på siden er muligheden for hurtigt at kunne finde lige præcis den reservedel (eksempelvis udstødning eller affjedring), der passer til kundens motorcykel. Filtreringen fungerer på den måde, at man vælger motorcykelbrand og derefter model. Frem kommer så en liste over de dele, der passer på den valgte motorcykel.

Opdatering af 5.000 produkter

Hver gang en leverandør ændrer priserne, skal priserne på hjemmesiden selvfølgeligt afspejle disse. For ikke at skulle spilde unødig tid på at opdatere over 5000 priser manuelt, har MC Tech DK mulighed for at justere priserne i et Excel-ark, der nemt kan synkroniseres med siden.

Seneste indlæg fra vidensdeling

Læs med og få større forståelse, tips og tricks til alt omkring webshops, hjemmesider og markedsføring.

Woocommerce Webshop

Er du på udkig efter en ny og professionel lavet Woocommerce webshop? Så kan Indexed hjælpe med at opbygge en køreklar webshop til dig

E-conomic integration til Woocommerce

Er du på udkig efter integration mellem E-conomic og Woocommerce? Så lad Indexed hjælpe via Connector og PIM system.

E-conomic integration til Woocommerce

Er du på udkig efter integration mellem E-conomic og Woocommerce? Så lad Indexed hjælpe via Connector og PIM system.

Business Central integration til Woocommerce

Er du på udkig efter integration mellem Business Central og Woocommerce? Så lad Indexed hjælpe via Connector og PIM system.

Bedste PIM til Woocommerce

Synkronisering af varelager og varer mellem flere Wocoomerce Webshops

Læs flere indlæg på vores vidensdeling blog her