facebook Indexed - Kursuszonen – Automatiseret bookingsystem til Danmarks største kursusdatabase
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Udfordringen

En datatung hjemmeside

Med mere end 12.000 kurser er kursuszonen.dk en stor mundfuld. Det kræver derfor en stor mængde vedligeholdelse og optimering hjemmesiden, for at den altid er tilgængelig for de mange potentielle kunder, som hver dag besøger den.

Mange bookinger

Kursuszonen hjælper hver dag mange danske virksomheder med at finde de helt rigtige kurser til deres medarbejdere. Men det kræver et overskueligt bookingsystem, som kan håndtere de mange bookinger.

Leveret løsning

Optimering af datatunge opgaver

Løsningen for kursuszonen.dk er, at vi optimerer og vedligeholder hjemmesiden, så alle kunder oplever lynhurtig hastighed, når de søger efter deres næste kursus eller konference.

Automatiseret bookingsystem

Løsningen for kursuszonen blev et ABI-bookingsystem udviklet fra bunden. Dermed er hele bookingprocessen automatiseret, hvilket giver de perfekte betingelser for at have overblik over de mange kurser og konferencer.

Seneste indlæg fra vidensdeling

Læs med og få større forståelse, tips og tricks til alt omkring webshops, hjemmesider og markedsføring.

Programmering og kodning til hjemmesider og webshops

Det kan godt være svært at finde rundt i de forskellige begreber så her kommer en lille guide til hvad web programmering egentligt er. Herefter er det måske lidt nemmere at forstå webudviklerne.

Integrationer mellem systemer

En webshop eller hjemmeside kommer næsten ikke udenom integration til andet eksternt system. Det kan være ERP, økonomisystem eller andet.

Gennemtving een version af hjemmesiden med både www og https

SEO mæssigt kan der være fordele i kun at have een version af hjemmesiden indexseret

Læs flere indlæg på vores vidensdeling blog her