facebook Indexed - Helseworld – Hosting og vedligeholdelse til helsespecialist
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Udfordringen

En perfekt kundeoplevelse

Helseworlds indehaver Jesper Christiansen har mange års erfaring med at levere service på højeste niveau i sin fysiske butik. Han ønskede at samme høje niveau gjorde sig gældende på webshoppen. Hvis man skal skabe en god helhedsoplevelse, så er et af de første skridt at sikre sig, at ingen kunder har unødig ventetid på hjemmesiden. Hastigheden skulle være i top, og shoppen skulle altid være tilgængelig for kunderne.

Leveret løsning

Lynhurtig hosting med 99,9% oppetid

Løsningen for Helseworld blev en lynhurtig hosting på webhotel. Oppetiden på hjemmesiden ligger dermed på 99,9% i gennemsnit, hvilket vil sige, at den altid er tilgængelig for kunder, som ønsker at bestille sine helseprodukter, eller blot at spørge Helseeworld til råds.

Vedligeholdelse

For at Helseworld.dk bliver ved med at performe optimalt, så vedligeholder vi løbende hjemmesiden. Vi sørger for, at hastigheden altid er i top, samtidig med at der ikke bliver gjort nogle kompromiser med stabiliteten.

Seneste indlæg fra vidensdeling

Læs med og få større forståelse, tips og tricks til alt omkring webshops, hjemmesider og markedsføring.

Få det fulde overblik over momsen på din webshop anno 2022

Moms kan være en udfordrende størrelse og hvad betyder det reelt for jeres webshop og hvordan skal det opsættes?

30 tjek der bør gennemgåes ved lancering af webshop

Reducer fejl ved lancering af ny webshop ved at gennemgå dennne tjekliste. Den er opbygget igennem mange år ved lancering af nye webshops og opdatering samt flytning af eksisterende

50 E-commerce tricks, du kan udføre på din webshop for bedre konverteringer

En standard webshop vil blot sørge for, at kunden kan købe og modtage produkter. Der er midlertid mange forbedringer, som kan at øge konverteringen på siden, så en større andel af de besøgende går fra potentielle til betalende kunder.

Læs flere indlæg på vores vidensdeling blog her