facebook Indexed - Comwell - Automatisering og vedligeholdelse
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Udfordringen

Sikring af websitets tilgængelighed

I et konkurrencepræget marked, som hotelbranchen, så er det vigtigt, at websitet altid er tilgængeligt for kunderne. Derfor er løbende vedligeholdelse af websitet en vigtig faktor for kundernes oplevelse.

Mere tid ved kunden, mindre tid ved computeren

For Comwell er god service og værtskab vigtige værdier. Derfor er det oplagt at se nærmere på, om der er steder, hvor man kan automatisere processer, og dermed have mere tid og flere hænder til at sikre en perfekt kundeoplevelse.

Leveret løsning

Løbende vedligeholdelse

For at sikre, at Comwells hjemmeside altid performer optimalt, så vedligeholder vi løbende hjemmesiden og sikrer optimal hastighed.

Automatisering af processer

Sammen med Comwell gennemgik vi nogle af de processer, som med fordel kunne automatiseres på deres hjemmeside. Vi har nu lavet løsninger, som både sparer Comwell tid og penge.

Seneste indlæg fra vidensdeling

Læs med og få større forståelse, tips og tricks til alt omkring webshops, hjemmesider og markedsføring.

Programmering og kodning til hjemmesider og webshops

Det kan godt være svært at finde rundt i de forskellige begreber så her kommer en lille guide til hvad web programmering egentligt er. Herefter er det måske lidt nemmere at forstå webudviklerne.

Integrationer mellem systemer

En webshop eller hjemmeside kommer næsten ikke udenom integration til andet eksternt system. Det kan være ERP, økonomisystem eller andet.

Gennemtving een version af hjemmesiden med både www og https

SEO mæssigt kan der være fordele i kun at have een version af hjemmesiden indexseret

Læs flere indlæg på vores vidensdeling blog her