facebook Indexed - Bakken Bears - Algoritmestyret mødesystem til networking
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Udfordringen

Ingen gentagende møder

Når man networker er det vigtigt at møde nye virksomheder og mennesker. Derfor nytter det ikke noget, hvis man konstant sidder ved samme bord som sidste gang, og møder virksomheder fra ens egen branche. Udfordringen er derfor at lave et system, som kan lave en så god og relevant sammensætning af de deltagende virksomheder, som muligt.

Udfordringen

Leveret løsning

Nyt algorimestyret mødesystem

Løsningen for Bakken Bears blev et system, som gennem en algoritme, fordeler de deltagende virksomheder ud i grupper. Grupperne bliver fordelt på en måde, så ingen virksomheder og personer møder hinanden flere gange, og at der er en god sammensætning af forskellige brancher, som kan have fordel i at møde hinanden. På den måde får man mest muligt ud af networking-arrangementerne, da man møder så mange interessante virksomheder og mennesker som muligt.

Seneste indlæg fra vidensdeling

Læs med og få større forståelse, tips og tricks til alt omkring webshops, hjemmesider og markedsføring.

Programmering og kodning til hjemmesider og webshops

Det kan godt være svært at finde rundt i de forskellige begreber så her kommer en lille guide til hvad web programmering egentligt er. Herefter er det måske lidt nemmere at forstå webudviklerne.

Integrationer mellem systemer

En webshop eller hjemmeside kommer næsten ikke udenom integration til andet eksternt system. Det kan være ERP, økonomisystem eller andet.

Gennemtving een version af hjemmesiden med både www og https

SEO mæssigt kan der være fordele i kun at have een version af hjemmesiden indexseret

Læs flere indlæg på vores vidensdeling blog her