facebook Indexed - Ausfahrt.com -Nyt dynamisk website til specialiseret rejsebureau
Kontakt os: +45 71 74 28 28
Menu Følg os på

Udfordringen

En overhaling af manuelt arbejde

Det tidligere ausfahrt.com trængte til en overhaling. Websitet var baseret på mange manuelle indtastninger, som medførte mange unødvendige processer, når en kunde ønskede at finde sin næste rejse. Særligt bookingsystemet, som krævede at Ausfahrt manuelt tjekkede priser og tilgængelighed hos samarbejdshotellerne. Derfor skulle Ausfahrt.com tjekkes igennem for elementer som kunne automatiseres og effektiviseres.

Nyt visuelt udtryk

Et godt førstehåndsindtryk er vigtigt. Med et nyt Ausfahrt.com kom derfor også et ønske om et moderne og dynamisk design, som understøttede Ausfahrts identitet.

Et simpelt motorrum

For Ausfahrt var det vigtigt, at deres løsning ikke ville medføre unødigt mange nye systemer og funktioner, som kræver tid ved skrivebordet. Derfor var det et krav at skabe et nyt website, som gjorde fakturering, booking, kundekontakt og betaling nemt og simpelt.

Udfordringen

Leveret løsning

Automatisering af bookingsystemet

En af de mest centrale funktioner på et rejsebureaus webssite er bookingsystemet. Dette skal være intuitivt, funktionelt og simpelt. Derfor er det nye system nu automatiseret, så systemet præsenterer den rette pris for kunden på baggrund af variabler som antal gæster, sæson, tilgængelighed mm. Praktisk har websitet en speciel integration til WooCommerces produkttyper, som tillader disse variabler. Med det nye bookingsystem har Ausfahrt nu fået frigivet tid fra papirarbejdet, som kan bruges til andre centrale opgaver.

Integration af nyt design

For at imødekomme Ausfahrts ønske om et moderne og stilfuldt førstehåndsindtryk, så har vi bygget et helt nyt og dynamisk design, som understøtter websitets funktioner. Designet gør det nemt for kunderne at tilgå booking og navigere rundt på sitet. Desuden har vi gjort det muligt for Ausfahrt selv grafisk at opsætte tematikker op på hjemmesiden, så de kan kategorisere rejsemål. Dermed kan man køre en kampagne på nytårsrejser, skiferier, fodboldture mm., på en professionel og visuel attraktiv måde.

Alle funktioner går gennem ét system

Ausfahrt bruger abonnementsplatformen Upodi til at styre fakturering, betaling, tilbud osv. Denne integration til WooCommerce giver Ausfahrt mulighed for at sikre, at kunden modtager ensartet kommunikation i forbindelse med et køb. Dermed modtager kunden ikke én mail fra WooCommerce om fragt, én mail fra Upodi om fakturering. Hos Ausfahrt kører alt gennem Upodi, hvilket gør maskinrummet nemmere at funktionsdygtigt og køreklart.

Seneste indlæg fra vidensdeling

Læs med og få større forståelse, tips og tricks til alt omkring webshops, hjemmesider og markedsføring.

Hurtig hastighedsoptimering i WordPress

Opnå bedre bedre hastighed på mobil og desktop visning ved at installere og opsætte Hummingbird plugin

7 punkter du skal være opmærksom på, når du opdaterer og vedligeholder din hjemmeside eller webshop

Ved vedligeholdelse af Wordpress er det afgørende, at det gøres korrekt for at undgå tab af data og ordrer

Ny feature i Wordpress 5.1 når det kommer til sikkerhed

Ny feature i wordpress 5.1 som advarer og forhøjer sikkerheden

Header og footer plugin til wordpress til dine eksterne scripts

Indsættelse af eksterne scripts fra f.eks. Google Analytics på din hjemmeside.

Bedre sikkerhed ved oprydning i Wordpress temaer

brugte Wordpress standard temaer er et udsøgt mål for hackere som ønsker adgang til dine side, derfor skal du slette ubrugte temaer.

Læs flere indlæg på vores vidensdeling blog her