facebook

Tak for din besked!

Vi har modtaget din besked og vil vende tilbage hurtigst muligt.

Menu
Kontakt os:
+45 71 74 28 28

Ausfahrt.com -Nyt dynamisk website til specialiseret rejsebureau

Kunde

Ausfahrt.com

Services

API Integration Nyt website og design

Teknologi

WordPress Upodi WooCommerce

Link til casen

Besøg Ausfahrt.com

Udfordringen

En overhaling af manuelt arbejde

Det tidligere ausfahrt.com trængte til en overhaling. Websitet var baseret på mange manuelle indtastninger, som medførte mange unødvendige processer, når en kunde ønskede at finde sin næste rejse. Særligt bookingsystemet, som krævede at Ausfahrt manuelt tjekkede priser og tilgængelighed hos samarbejdshotellerne. Derfor skulle Ausfahrt.com tjekkes igennem for elementer som kunne automatiseres og effektiviseres.

Nyt visuelt udtryk

Et godt førstehåndsindtryk er vigtigt. Med et nyt Ausfahrt.com kom derfor også et ønske om et moderne og dynamisk design, som understøttede Ausfahrts identitet.

Et simpelt motorrum

For Ausfahrt var det vigtigt, at deres løsning ikke ville medføre unødigt mange nye systemer og funktioner, som kræver tid ved skrivebordet. Derfor var det et krav at skabe et nyt website, som gjorde fakturering, booking, kundekontakt og betaling nemt og simpelt.

Leveret løsning

Automatisering af bookingsystemet

En af de mest centrale funktioner på et rejsebureaus webssite er bookingsystemet. Dette skal være intuitivt, funktionelt og simpelt. Derfor er det nye system nu automatiseret, så systemet præsenterer den rette pris for kunden på baggrund af variabler som antal gæster, sæson, tilgængelighed mm. Praktisk har websitet en speciel integration til WooCommerces produkttyper, som tillader disse variabler. Med det nye bookingsystem har Ausfahrt nu fået frigivet tid fra papirarbejdet, som kan bruges til andre centrale opgaver.

Integration af nyt design

For at imødekomme Ausfahrts ønske om et moderne og stilfuldt førstehåndsindtryk, så har vi bygget et helt nyt og dynamisk design, som understøtter websitets funktioner. Designet gør det nemt for kunderne at tilgå booking og navigere rundt på sitet. Desuden har vi gjort det muligt for Ausfahrt selv grafisk at opsætte tematikker op på hjemmesiden, så de kan kategorisere rejsemål. Dermed kan man køre en kampagne på nytårsrejser, skiferier, fodboldture mm., på en professionel og visuel attraktiv måde.

Alle funktioner går gennem ét system

Ausfahrt bruger abonnementsplatformen Upodi til at styre fakturering, betaling, tilbud osv. Denne integration til WooCommerce giver Ausfahrt mulighed for at sikre, at kunden modtager ensartet kommunikation i forbindelse med et køb. Dermed modtager kunden ikke én mail fra WooCommerce om fragt, én mail fra Upodi om fakturering. Hos Ausfahrt kører alt gennem Upodi, hvilket gør maskinrummet nemmere at funktionsdygtigt og køreklart.

Rigsarkivet

Lad os arbejde sammen om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os bygge fede løsninger som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Bliv kontakt af os